Hogeschool van Amsterdam
 

Cursus Netwerkcoördinator

Deze cursus is bedoeld voor vakleerkrachten Bewegingsonderwijs in het primair onderwijs die de rol van netwerkcoördinator vervullen bij een schoolbestuur of stichting. Je leert hoe je een duurzaam netwerk opbouwt, samenwerkingsrelaties vormgeeft en van ambitie naar implementatie komt. Aan het einde van de cursus Netwerkcoördinator bezit je deze competenties.

Voor wie

De cursus is bedoeld voor vakleerkrachten Bewegingsonderwijs in het primair onderwijs die de rol van netwerkcoördinator vervullen bij een schoolbestuur of stichting. De opleidingseis voor deelname is een afgeronde bachelor aan een Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO).

Programma

We sluiten aan bij jouw leervraag en verdiepen in verschillende thema's met experts uit het werkveld. Per sessie wordt er op basis van ingestuurde vragen en relevante problematiek de inhoud verder vormgegeven. De focus van deze sessies richt zich vooral op:

  • Het duurzaam vormgeven van jouw netwerk van vakleerkrachten.
  • Het opbouwen van belangrijke samenwerkingsrelaties.
  • Het omzetten van de ambities voor jouw schoolbestuur / stichting naar implementatie.

Wat levert het je op

  • Ontwikkeling als professional én als persoon.
  • Effectiviteit van je inspanningen worden zichtbaar omdat het lectoraat Bewegen in en om School monitoring en evaluatie aanbiedt.

Cursusdata

De cursus bestaat uit 8 fysieke bijeenkomsten van 2 uur, te beginnen met een intake gesprek. Mochten de ontwikkelingen van het coronavirus fysieke bijeenkomsten belemmeren dan wordt hier een gepaste oplossing voor bedacht. De eerste datum staat vast, de rest volgt op basis van beschikbaarheid van de deelnemers en wordt vastgelegd in de eerste bijeenkomst.

Lesdag 1 27 januari 2022 18:30 - 20:30 uur

Kosten

500 euro (vrij van BTW) per netwerkcoördinator, dus passend binnen het individuele scholingsbudget.

Contact

Wil je meer informatie over de cursus Netwerkcoördinator ? Neem dan contact met ons op via lo-inbeweging@hva.nl.

Gepubliceerd door  LO in Beweging 23 december 2021