Hogeschool van Amsterdam

kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Voor studenten

Haal alles uit je studie wat erin zit!

Ben je student bij een van de opleidingen van Digitale Media en Creatieve Industrie? Dan biedt CREATE-IT jou de mogelijkheid om jezelf verder te verdiepen in je vakgebied en een netwerk op te bouwen. Daar profiteer je van zodra je bent afgestudeerd.

Wat kun je doen?

Stage lopen

  • In MediaLAB Amsterdam of een van de andere labs van CREATE-IT kun je stage lopen. In een lab werk je nauw samen met de onderzoekers van CREATE-IT en toonaangevende bedrijven zoals Cisco, IKEA, NOS op 3 en Info.nl. In samenwerking met hen ontwikkel je bijvoorbeeld apps, games, businessmodellen en evenementen. De labs zijn onder gebracht in het Amsterdam Creative Industries Network.

Ontdek de labs en neem contact op met een labco├Ârdinator om jouw stage te regelen.

Minor volgen

  • In het derde of vierde jaar van je studie kun je een minor volgen. Je kunt een minor kiezen die aansluit bij je eigen interesse, bijvoorbeeld op het gebied van mode, intelligente omgevingen of crossmedia.

(Informatie over onze minoren volgt zsm)

Afstuderen

  • Ga je afstuderen? Dan heb je - afhankelijk van je opleiding - de mogelijkheid om een afstudeeronderzoek te doen bij een van de lectoraten of labs. Op die manier is je scriptieonderwerp relevant en profiteer je van de expertise van een lectoraat.

Meld je aan bij een van de lectoraten.

 

Heb je een algemene vraag over het kenniscentrum? Neem dan contact op met Karin van Rijn.

dhr.  dr B.G.M. de Waal (Martijn)

Lector Play and Civic Media

b.g.m.de.waal@hva.nl
Bekijk profiel