kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Play and Civic Media

Het lectoraat Play and Civic Media doet onderzoek naar het ontwerp en gebruik van spel en games voor maatschappelijke innovatie.

Het lectoraat Play & Civic Media is een interdisciplinaire onderzoeksgroep aan de Hogeschool van Amsterdam die onderzoeks- en onderwijsprogramma's uitvoert op het gebied van immersive, playful en civic media zoals virtual reality, serious games, online platformen en digital placemaking. Games, speelsheid en (digital) storytelling staan centraal in ons werk, aangezien dit belangrijke kenmerken zijn geworden binnen het werkveld van hedendaagse digitale media.

Meer informatie over onderzoeksprojecten en experts van dit lectoraat vind je op de website: https://playandcivicmedia.com

Het lectoraat Play & Civic Media is één van de acht lectoraten van het kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie binnen de Hogeschool van Amsterdam

dhr.  dr B.G.M. de Waal (Martijn)

Lector Play and Civic Media