Hogeschool van Amsterdam

Kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Voor studenten

Ben je student bij een van de opleidingen van Digitale Media & Creatieve Industrie? Dan biedt het lectoraat Crossmedia jou de mogelijkheid om jezelf verder te verdiepen in je vakgebied en een netwerk op te bouwen. Zo kun je bijvoorbeeld stage lopen of afstuderen bij het lectoraat en ook meewerken aan diverse leuke onderzoeken.

Wat kun je doen?

Helpen bij onderzoek

  • Zoek je een flexibele bijbaan met relevantie voor je studie? Het lectoraat Crossmedia biedt genoeg mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan veldwerk, zoals enqueteren en observeren bij een onderzoek naar winkelbeleving.
  • Wanneer er studenten gezocht worden sturen we je een e-mail met een oproep voor de betreffende opdracht. Als je jouw naam en contactgegevens hieronder invult word je toegevoegd aan onze e-maillijst, het staat je vrij om per keer te beslissen of je mee wilt en kan werken. Vergoeding: 10 euro p.u.

Afstuderen of stage lopen

  • Ga je afstuderen? Dan heb je, afhankelijk van je opleiding, de mogelijkheid om een afstudeeronderzoek te doen bij het lectoraat. Op die manier is je scriptieonderwerp relevant en profiteer je van de expertise van de onderzoekers.
  • De afstudeeropdrachten (30 ECTS) van het lectoraat Crossmedia voor jaar 2020-2021 zijn bekend en kun je hieronder vinden.

Heb je een algemene vraag over het lectoraat Crossmedia? Neem dan contact op met Annika Kuijper.

mw.  T.A.C. Witschge (Tamara)

Lector Crossmedia

Tel: 0642100164
t.a.c.witschge@hva.nl
Bekijk profiel