Hogeschool van Amsterdam

kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Voor docenten

Promoveer bij het lectoraat Crossmedia en denk mee over het onderzoek

Bij de Hogeschool van Amsterdam en het lectoraat Crossmedia zijn onderwijs en onderzoek nauw verbonden. Je kunt als docent op meerdere manieren bijdragen aan het onderzoek binnen en buiten het lectoraat. Voor lessen en trainingen kun je gebruik maken van onze onderzoeken, tools en publicaties.

Wat kun je doen?

Promoveren

Heb je de ambitie om te promoveren? Dan kun je hiervoor een voorstel indienen bij de promotiecommissie. Je hebt hiervoor in eerste instantie schriftelijke steunbetuigingen nodig van een promotor, je leidinggevende en een van de lectoren. Ook zijn er mogelijkheden voor een voorbereidend jaar, ook wel pré-promotie. Lees alle voorwaarden in het document Promoties bij domein DMCI en het Promotiereglement van de HvA.

Download hier het promotiebeleid bij DMCI (2015)

E-mail je promotie-aanvraag naar Sabine Niederer, manager CREATE-IT applied research

Docent-onderzoeker

In de functie docent-onderzoeker ben je in dienst van een lectoraat. Je wordt opgenomen in de kenniskring van een lector en (docent-)onderzoekers. Interesse? Stuur een bericht om vrijblijvend kennis te maken. 

Toegang tot kennis

Op zoek naar inspiratie of actuele kennis op het gebied van crossmedia? Het lectoraat is op de hoogte van actuele literatuur en ontwikkelt handige tools en methodes.

Meer weten? Neem contact op!

Heb je een algemene vraag over het Lectoraat? Neem dan contact op met Annika Kuijper.