Hogeschool van Amsterdam

kenniscentrum faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Onderwijs

Ben je student bij een van de opleidingen van Digitale Media & Creatieve Industrie? Dan biedt het lectoraat Crossmedia jou de mogelijkheid om jezelf verder te verdiepen in je vakgebied en een netwerk op te bouwen. Daar profiteer je van zodra je bent afgestudeerd.

Wat kun je doen?

Helpen bij onderzoek

  • In het Event Lab of bij een van de onderzoeksprojecten van het lectoraat Crossmedia kun je meewerken aan het onderzoek. Je werkt nauw samen met de onderzoekers van het lectoraat. In samenwerking met hen doe je bijvoorbeeld veldwerk; vragenlijsten afnemen, observeren, of help je bij het verwerken van data op de computer. Je krijgt hiervoor een financiele vergoeding, een mooi bijbaantje om op je CV te zetten! Wanneer er studenten gezocht worden sturen we je een e-mail met een oproep voor de betreffende opdracht. Als je jouw naam en contactgegevens hieronder invult word je toegevoegd aan onze e-maillijst, het staat je vrij om per keer te beslissen of je mee wilt en kan werken. Vergoeding: 8 euro p.u.

Aanmelden e-maillijst

Minor volgen

  • In het derde of vierde jaar van je studie kun je een minor volgen. Je kunt een minor kiezen die aansluit bij je eigen interesse, bijvoorbeeld op het gebied van Fashion in Marketing & Retail, Web 3.0 of Event Marketing.

(meer informatie over onze minoren volgt zsm)

Afstuderen 

  • Ga je afstuderen? Dan heb je - afhankelijk van je opleiding - de mogelijkheid om een afstudeeronderzoek te doen bij het lectoraat of lab. Op die manier is je scriptieonderwerp relevant en profiteer je van de expertise van de onderzoekers.
  • De afstudeeropdrachten (30 ECTS) van het lectoraat Crossmedia voor jaar 2018 zijn bekend en kun je nu hieronder downloaden!

Afstuderen met onderzoeksopdracht "Festivals nader bekeken: beleving in een overvolle markt’

Afstuderen met onderzoeksopdracht ‘Museumbeleving nader bekeken’

Afstuderen met onderzoeksopdracht ‘Nieuwe business in de creatieve industrie'

 

Heb je een algemene vraag over het lectoraat Crossmedia? Neem dan contact op met Annika Kuijper.