HvA werkt mee aan Lof Magazine

4 sep 2014 11:51 | Afdeling Communicatie

De Hogeschool van Amsterdam is aangehaakt bij de nieuwste editie van Lof, een magazine over en voor vrouwelijk talent.

Deze speciale editie voor hogescholen en universiteiten gaat over vrouwen in het hbo en wo. Het blad is verschenen bij de start van het Academisch jaar.

Het magazine bevat drie interviews met vrouwen die verbonden zijn aan de HvA: Jet Bussemaker (voormalig rector van de hogeschool) komt aan het woord; evenals Marcelle Peters (programmamanager van het nieuwe lectoraat Vmbo-mbo-hbo), Agnes Tay (economiedocent) en Floor de Nooij, die als HvA-student advies uitbracht aan minister Bussemaker.

Bekijk hier de speciale editie van Lof Magazine.
wachtwoord: lofhboenwo1234

De hoger-onderwijseditie van Lof Magazine is een iniatief van Saxion Hogescholen en Lof. Naast de HvA doen ook de Hogeschool voor de Kunsten mee, LNHV, Rijksuniversiteit Groningen en Universiteit van Twente.