Stem op jouw Docent van het Jaar

17 feb 2014 17:04 | Afdeling Communicatie

De ASVA Studentenunie en de HvA organiseren dit jaar voor de vijfde keer op rij de Docent van het Jaar-verkiezing, omdat iedere student baat heeft bij goed docentschap. Door wie laat jij je de les lezen? Welke docent verdient volgens jou een prijs? Grijp je kans om je favoriete docent in het zonnetje te zetten!

Hoe werkt het?

Deze week, tussen 17 en 21 februari, kun je stemmen op je favoriete docent via www.hva.nl/docentvanhetjaar .

Over de Docent van het Jaar-Verkiezing

De HvA en de ASVA vinden goed onderwijs en goed docentschap belangrijk. Deze verkiezing brengt dat onder de aandacht met een opsteker voor docenten. Daarnaast biedt de verkiezing inzicht in wat studenten belangrijk vinden in een docent.

Na de stemperiode worden de winnaars per domein bekendgemaakt. Een studentenjury bezoekt vervolgens de colleges van deze domeinwinnaars en besluit daarna wie van deze 7 gegadigden gekroond wordt tot dé HvA-Docent van het Jaar 2014. De top drie wordt op donderdag 10 april naar het podium gehaald in Carré tijdens de HvA-Onderwijsconferentie. Daar wordt de winnaar ter plekke onthuld.

De Docent van het Jaar-Verkiezing is zeker geen populariteitsverkiezing. Voorgaande edities hebben bewezen dat studenten kritisch zijn en op inhoudelijke gronden hun keuze maken. De jury was dan ook elk jaar vol lof over alle genomineerden.

Docent van het Jaar 2013, Jacob Eikelboom