Afscheidssymposium Roeland van Geuns

Lector Armoede interventies

Evenement

Roeland van Geuns heeft in ruim 10 jaar het lectoraat Armoede Interventies ontwikkeld tot een lectoraat dat staat voor een positieve impact voor diegenen die in armoede of schulden leven. Ter ere van zijn afscheid als lector wordt op 22 september een afscheidssymposium georganiseerd.

Graag nodigen wij alle belangstellenden uit voor het symposium 'Vertrouwen en bestaanszekerheid: wensdroom of noodzaak?' Op donderdag 22 september bent u van harte welkom vanaf 13:30 uur in BoomChicago te Amsterdam.

13:30 Ontvangst
14:00 Welkom
Marie-Louise Voors, dagvoorzitter
Corporate Social Responsibility Manager, Loyens & Loeff en Lid Raad van Toezicht St. Sociale Banken Nederland
Roeland van Geuns
Marjolein Moorman, wethouder Onderwijs, Jeugd (zorg), Armoedebestrijding en Schuldhulpverlening, Masterplan Zuidoost Gemeente Amsterdam
Marco Florijn, voorzitter NVVK
15:00 Pauze
15:30 Panelgesprek vertrouwen als basis voor bestaanszekerheid
Wil van Schendel, directeur bestuurder Stichting De Sociale Maatschap
Manuel van der Hoek, chef operatie Doorbraakmethode
Marc Räkers, generalist en gewetenschapper Stichting Eropaf!
Sandra Doevendans, ervaringsdeskundige en stadsdeelbestuurder Amsterdam
16:45 Borrel en gelegenheid om afscheid te nemen van Roeland van Geuns