Hogeschool van Amsterdam

Knowledge Mile Zomerwandeling

Evenement

Benieuwd naar wat er op de Knowledge Mile allemaal gebeurd en hoe de Knowledge Mile bijdraagt aan de omgeving en belangrijker; wat jezelf kunt bijdragen? Tijdens de stadswandeling in Oost kom je alles te weten over de projecten en initiatieven en wie er allemaal bijdragen.

Je stappen ga je op deze middag wel halen wanneer je meeloopt met de Zomerwandeling langs de Knowledge Mile. Waar Maarten Terpstra, learning community manager, je enthousiast vertelt over alle projecten en initiatieven op de Knowledge Mile.

Benieuwd wat er op de Knowledge Mile gebeurt en wie er in de gebouwen werken? Wandel mee langs alle locaties van de Knowledge Mile en borrel na om alles na te bespreken! Je leert hoe de Knowledge Mile bijdraagt aan de omgeving en belangrijker; wat kun je zelf bijdragen?

Tegelijkertijd loopt Carla van der Linden mee om alles uit te leggen over de vergroening en verduurzaming. En waarde van groen!

PROGRAMMA

Beginnend bij Hotel Casa, langs de straat en afsluitend met een borrel. Laat je inspireren tijdens de Knowledge Mile Zomerwandeling!

Mocht je niet mee kunnen met de wandeling maar wel graag met mensen in contact willen komen? Dan ben je ook van harte welkom alleen bij de borrel! De borrel locatie wordt nog bekend gemaakt.

Tijd : 13.30 - 15.30 
Startlocatie: Hotel Casa Amsterdam, Eerste Ringdijkstraat 4

Contactpersoon HvA: Maarten Terpstra

Meer informatie en aanmelden

 

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 5 juni 2019