Centre for Applied Research on Business and Economics

Nieuwe medewerkers bij Urban Management

24 mrt 2016 16:27 | Urban Management

Sinds kort heeft speerpunt Urban Management er enkele nieuwe medewerkers bijgekregen.

Karin de Nijs

Andrew Switzer

Harko van den Hende

Karin de Nijs is in maart begonnen als onderzoeker. Zij gaat onderzoek doen binnen het speerpunt, de fieldlabs en binnen het lectoraat Coördinatie van grootstedelijke vraagstukken.

Andrew Switzer is gestart als onderzoeker en daarnaast als docent voor master Urban Management. Switzer is tevens aan het promoveren bij de UvA en werkt als hoofdredacteur bij de uitgave Rooilijn.

Onlangs is Harko van den Hende begonnen als co√∂rdinator fieldlab Oost. Van den Hende werkte al bij de faculteit business en economie van de HvA en heeft daarvoor bij de Universiteit van Amsterdam, Trouw, ING, de Volkskrant en KPMG gewerkt. Ook is van den Hende actief in het bestuur van stadsdeel Oost. Hij volgt Sandra Bos op die zich gaat richten op de functie van opleidingsmanager en docent bij de master Urban Management.