HvA Bibliotheek

De HvA Boekenclub

Evenement

Wil je meer lezen en kom je er niet aan toe? Heb je net een fantastisch boek gelezen, maar kun je hier niet met anderen over filosoferen? Of wil je je hersenen in vorm houden door te blijven lezen (wel zo handig tijdens je studie)? Dan is de enige echte HvA Boekenclub voor studenten precies wat je nodig hebt.

Zo werkt de Boekenclub

  1. Meld je aan via onderstaand formulier
  2. Je ontvangt de link voor de online community op Discord
  3. Met je medestudenten kies je samen het boek dat jullie gaan lezen

Als iedereen het boek gelezen heeft, komen we samen en bespreken we het boek. Per studiejaar komen we vier keer samen en je bepaalt zelf aan welke boekenclubreeks je deelneemt. Inmiddels zijn we op de helft en kun je je nog voor twee data aanmelden.

De planning

Op Discord is er via een poll een winnaar gekozen: De vanger in het graan (The Catcher in the Rye). Dit boek lezen we gezamenlijk en bespreken we tijdens de boekenclub op donderdag 17 maart bij FLOOR. Meld je ook alvast aan voor de laatste boekenclub op donderdag 19 mei.

Goed om te weten

Lid worden kost niets. Wel vragen we om jouw commitment. Als je lid wordt van de boekenclub, dan ben je ook écht LIT! En je moet zelf de boeken hosselen. Dus koop het boek of leen het van de bieb of van je huisgenoot.

De HvA Boekenclub is een initiatief van FLOOR en de HvA Bibliotheek.

*Let op: deze boekenclub is alleen voor studenten.

Gepubliceerd door  FLOOR 1 maart 2022

Datum

Startdatum 17 mrt

Tijd

16:30 - 17:30 uur

Locatie

FLOOR

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955