Hogeschool van Amsterdam

HvA Bibliotheek

Onlinebrary

Jouw online studieomgeving!

Samen studeren maar dan vanuit huis! De bibliotheek is gestart met Onlinebrary – een nieuw project waarbij we een optimale online studieomgeving aanbieden voor studenten.

student met laptop in de onlinebrary

De Onlinebrary; een fijne, motiverende en inspirerende online omgeving waar je geconcentreerd kunt studeren en elkaar kunnen ontmoeten. Vooral bedoeld om jou en je medestudenten bij het thuisstuderen - dat steeds meer het nieuwe normaal wordt - te ondersteunen.

Je bent niet de enige die studeert, en ook al zit je thuis het is fijn om wel je medestudenten te kunnen blijven zien, net als in de echte bibliotheek. Op MS Teams vind je de Onlinebrary, dit Team bevat verschillende kanalen zoals ’01 study focus’ waarbij je onder begeleiding van een host een studieritme van 50 minuten studeren en 10 minuten pauze kunt volgen. Natuurlijk mag je ook je eigen studieritme aanhouden. Verder kun je er o.a. studietips delen en is er een kantinekanaal waar je even kunt kletsen en virtueel koffie kunt drinken.

Openingstijden

De Onlinebrary is 24/7 open. Op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.00 – 18.00 uur zijn er studiesessies die begeleid worden door een host. De host is er om jou te helpen en te motiveren.

Aanmelden en vragen

Heb je interesse en wil je meedoen?

Heb je vragen? Of wil je meer informatie ontvangen?

Mail naar Susan Wagenmans (projectleider HvA Bibliotheek), via s.m.wagenmans@hva.nl  of bel naar 06 42 10 02 88

Gepubliceerd door  HvA Bibliotheek 15 februari 2021