HvA Bibliotheek

De Bibliotheek en het Jakoba Mulderhuis

De techniekcollectie vind je voortaan in het Kohnstammhuis

1 nov 2022 12:00 | HvA Bibliotheek

Het Jakoba Mulderhuis is open, dat betekent dat de studiezalen van de bibliotheek geopend zijn voor studenten. De techniekcollectie is vanaf nu te vinden in het Kohnstammhuis (KSH) of via de online catalogus.

Het Jakoba Mulderhuis

In het Jakoba Mulderhuis (JMH) is een studiezaal op de begane grond en een stilteruimte op de 7e verdieping. Op de eerste t/m vierde verdieping vind je toonkasten van de Bibliotheek met recente tijdschriften en attenderingen op nieuwe online boeken.

Je weg vinden naar de KSH Bibliotheek

De fysieke collectie vind je in de Bibliotheek van het KSH op de eerste etage. Om hier te komen ga je op de 5e verdieping door de doorgang naar het Theo Thijssenhuis. Hier ga je linksaf om in het KSH te komen. Vanuit de lift loop je dan zo de bieb op de eerste etage binnen. Je kunt ook buitenom lopen over het Kohnstammhof.

Vragen?

Voor vragen over het vinden van informatie voor je scriptie of project, over het maken van een literatuurlijst etc. kun je via de mail of per telefoon contact opnemen met de informatiespecialisten techniek van de Bibliotheek. Anne Marie en Daniela helpen je graag verder.