HvA Bibliotheek

Vind een studiemaatje

In de Online Study Space vind je elke week een nieuwe match

9 jun 2022 12:00 | HvA Bibliotheek

Wil je de motivatie hooghouden? Met iemand sparren? Of kan je wat sociale controle gebruiken? Geef je op voor een 'Study Buddy'. Online Study Space, de digitale studieomgeving van de Bibliotheek, koppelt jou aan een medestudent.

Elke week een ander studiemaatje

Tot dinsdag 10.00 uur kun je je opgeven voor een buddy voor de aankomende week. Bij je aanmelding wordt er rekening gehouden met de opgegeven studietijdvoorkeur.

Dinsdagmiddag ontvang je op je HvA-mail de contactgegevens van je buddy voor de aankomende week. Je kunt afspreken om samen te studeren in de fysieke wereld of je spreekt online af, bijvoorbeeld, in een studiesessie in de Online Study Space.

Veelzijdig platform

Online Study Space is uitgegroeid tot een veelzijdig platform waarin studierichtingen en studentengroepen hun eigen kanalen hebben, studenten onder begeleiding van een studentenhost studiesessies volgen, workshops bijwonen, de digitale kantine bezoeken en aan activiteiten deelnemen, waar studenten worden uitgedaagd om met medestudenten gestructureerd aan hun studiedoelen te werken.

Heb je een vraag of een opmerking? Neem contact op met een van onze hosts via MS Teams