HvA Bibliotheek

Boetevrije weken: 20 juni t/m 15 juli

Vier weken lang boeken inleveren zonder boete (tot €100,-)

15 jun 2022 14:19 | HvA Bibliotheek

Heb jij nog boeken thuis liggen waar een boete op zit? Je kunt deze boeken van 20 juni t/m 15 juli inleveren zonder dat je de boete hoeft te betalen. Dit geldt tot een maximum van €100,-

Meer dan €100,- boete?

Boetes hoger dan €100,- kunnen we aan de balie niet zomaar kwijtschelden. Heb je een boetebedrag hoger dan €100,- op je account staan? Lever je boeken in bij de bibliotheekbalie. We kijken per geval hoe we een passende oplossing kunnen vinden.

Boeken al ingeleverd?

Staat er nog een boete op je account terwijl je de geleende materialen hebt ingeleverd? Meld dit bij een van de HvA bibliotheekbalies.

Boek vermist?

Ben je geleend bibliotheekmateriaal kwijt of verloren? Neem contact op met de Bibliotheek van jouw opleiding, samen zoeken we een passende oplossing.

Materiaal inleveren

Geleend materiaal kun je inleveren tijdens de openingstijden van de Bibliotheek. Je kunt alleen HvA-materiaal boetevrij inleveren, dus geen UvA-boeken.