HvA Bibliotheek

Doe de Study Challenge: houd focus op je studie

Doe vanaf 1 maart mee in de Online Study Space van de Bibliotheek

22 feb 2022 00:00 | HvA Bibliotheek

De challenge: gedurende vijf weken met medestudenten gestructureerd aan je studie werken onder begeleiding van de studentenhosts binnen de Online Study Space (OSS). Doe mee en houd je focus op je studie.

Copyright: www.iStock.com/ra2studio

Jezelf blijven motiveren om te studeren is een emotionele uitdaging, maar routine kun je aanleren om je doelen te behalen. Daar kan de OSS bij helpen; studeren in een groep of met een study buddy is een goede motivator voor succes. Het houdt je beter gefocust, het stimuleert je creativiteit, je productiviteit stijgt en je kennis verdiept door de input van je medestudenten.

Student in Online Study Space

Om in Online Study Space te kunnen, moet je MS Teams downloaden. Dit is gratis voor HvA-studenten.

De Challenge

Van dinsdag 1 maart tot vrijdag 1 april volg je 10 studiesessie in de Online Study Space. Voor elke gevolgde studiesessie krijg je een digitale stempel. De challenge is volbracht als je 10 digitale stempels hebt. Onze hosts zorgen voor structuur, extra studie-ondersteuning en de nodige sociale interactie. Aan het eind van de tentamenweek vieren we samen het volbrengen van de challenge met een winnaarsborrel.

The Challenge Break Down

  • 1 maart starten
  • 10 x in online studiesessie
  • 5 weken
  • 1 uur per studiesessie aanwezig (minimaal)

De studiesessies vinden plaats in de Online Study Space . Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn er sessies met hosts. Ook kun je je eigen studiesessie starten en andere studenten vragen je te joinen. Dat kan 24/7.

Doe je mee met de challenge? Meld je aan en de hosts nemen contact met je op.