HvA Bibliotheek

Juni: Boetevrijemaand

De hele maand juni boeken inleveren zonder boete (tot €100,-)

31 mei 2021 11:00 | HvA Bibliotheek

Heb jij nog boeken thuis liggen waar een boete op zit? Je kunt deze boeken de hele maand juni inleveren zonder dat je de boete hoeft te betalen. Dit geldt tot een maximum van €100,-

Meer dan €100,- boete?

Boetes hoger dan €100,- kunnen we aan de balie niet zomaar kwijtschelden. Heb je een boetebedrag hoger dan €100,- op je account staan? Lever je boeken in bij de Bibliotheek en neem contact op met bkr-ub@uva.nl. We kijken per geval hoe we een passende oplossing kunnen vinden.

Boeken al ingeleverd?

Staat er nog een boete op je account terwijl je de geleende materialen hebt ingeleverd? Stuur ook dan een mail aan bkr-ub@uva.nl of meld dit bij een van de HvA bibliotheekbalies.

Boek vermist?

Ben je geleend bibliotheekmateriaal kwijt of verloren? Neem contact op met de Bibliotheek van jouw opleiding, samen zoeken we een passende oplossing.

Materiaal inleveren

Geleend materiaal kun je inleveren tijdens de openingstijden van de Bibliotheek. Lukt het je niet om naar locatie te komen maar wil je geleend materiaal toch alvast inleveren? Stuur het gratis op!

Afdeling; Bibliotheek HvA
Antwoordnummer 47636