HvA Bibliotheek

Belangrijk: Lever je boeken in!

Materiaal waarvan de uitleendatum is verstreken wordt niet langer verlengd.

8 feb 2021 12:35 | HvA Bibliotheek

Het is tijd om je geleende boeken in te leveren. Ondanks eerder bericht dat alle materialen tot na de lockdown worden verlengd, hebben we als Bibliotheek moeten besluiten materiaal toch weer in te nemen.

Als je geleend bibliotheekmateriaal in huis hebt, dat al vaker verlengd is, bestaat er een grote kans dat je een bericht hebt ontvangen om je geleende boeken in te leveren. In tegenstelling tot eerder bericht, wordt materiaal niet langer verlengd. Dit komt omdat we een groot aantal aanvragen in de catalogus hebben staan, ofwel andere leners willen ook gebruik maken van onze collectie.

Voorkom een boete

We verzoeken je daarom vriendelijk je geleende materiaal weer in te leveren indien de uitleendatum is verstreken.

Materiaal inleveren

Je kunt geleend materiaal inleveren bij de Bibliotheek Leeuwenburg. Check de locatiepagina voor openingstijden.

Heb je nog les op locatie? Dan vind je in de gebouwen met een bibliotheek ook een dropbox waar je geleend materiaal kunt inleveren.

Lukt het niet om naar de Bibliotheek te komen? Stuur je boeken op. Dat kan nu kostenloos via onderstaand antwoordnummer:

Afdeling; Bibliotheek HvA
Antwoordnummer 47636