HvA Bibliotheek

Bibliotheekdiensten tijdens de lockdown

24 feb 2021 09:57 | HvA Bibliotheek

Tot nader bericht blijven alle HvA bibliotheeklocaties gesloten. Je kunt uitsluitend terecht bij de Bibliotheek Leeuwenburg voor het inleveren en ophalen van bibliotheekmateriaal. Ook stelt de HvA een beperkt aantal studieplekken ter beschikking.

Materiaal inleveren

Geleend materiaal kun je inleveren tijdens de openingstijden van de Bibliotheek. Lukt het je niet om naar locatie te komen maar wil je geleend materiaal toch alvast inleveren? Stuur het op!

Afdeling; Bibliotheek HvA
Antwoordnummer 47636
1070 VD Amsterdam

Materiaal reserveren en ophalen

Het is nog steeds mogelijk om materiaal -dat niet online beschikbaar is- uit de HvA Bibliotheek te lenen. Dit doe je via de catalogus of het online aanvraagformulier.

Bibliotheek Leeuwenburg
Weesperzijde 190
1097DZ Amsterdam

Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:00 uur

Studieplekken

De HvA stelt een beperkt aantal studieplekken beschikbaar voor studenten. Reserveer je studieplek voorafgaand aan je bezoek.