HvA Bibliotheek

Vice Versa: Duurzaam Ondernemen

Ontdek duurzaam ondernemen in vier inspirerende stappen!

Tentoonstelling

Maak in vier stappen kennis met duurzaam ondernemen: van kennismaking met dit onderwerp, via onze uitgebreide bibliotheek collectie naar een innovatief studentenproject tot persoonlijke reflectie. En vice versa.

Stap 1: Stand van zaken

Ontdek de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Duurzaamheid is niet alleen essentieel voor de toekomst van onze planeet, maar ook voor jouw eigen toekomst. De vraag naar duurzaamheid groeit, en voor ondernemers liggen er volop kansen!

Stap 2: Bibliotheekcollectie

Verdiep je verder in duurzaam ondernemen met onze zorgvuldig samengestelde bibliotheekcollectie. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je kennis te vergroten en geïnspireerd te raken.

Stap 3: Innovatie in de spotlight

Maak kennis met Dutch Wool Creation, de winnaar van de juryprijs van de GO Game Changers Awards. Zij maken comfortabele zitzakken gevuld met schapenwol, een prachtig voorbeeld van duurzame innovatie.

Stap 4: Reflectie

Sluit je ervaring af met een moment van reflectie. Aan de hand van een stelling nodigen we je uit om stil te staan bij de impact en het belang van duurzaam ondernemen.

Tentoonstelling

De tentoonstelling is te zien van van 17 mei t/m 7 juni in de Bibliotheek van het Corry Tendeloohuis. Toegang is gratis.

Openingstijden

De tentoonstelling is te bekijken tijdens de openingstijden van de Bibliotheek van het Corry Tendeloohuis: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Gepubliceerd door  HvA Bibliotheek 24 mei 2024

Datum

Startdatum 17 mei
Einddatum 07 jun

Tijd

09:00 uur