HvA Bibliotheek

Doe mee aan de zomersprint

Evenement

Moet jij deze zomer nog even een sprintje trekken om de eindstreep te halen? De Bibliotheek en Student Info helpen je daarbij. Houdt je brein in topconditie om die laatste herkansing of je scriptie tot een succes te brengen.

Sprinter coolt zichzelf met waterfles

Op maandag 4 en 11 juli staan we voor je klaar in de Bibliotheek van het Wibauthuis. In lokaal 02A02 kun je vanaf 10.30u terecht voor een samenstudeersessie waarbij je in drie blokken van een uur, 45 minuten studeert met 15 minuten pauze. Wij regelen koffie een thee, zodat jij met je volle concentratie op de sprint kunt storten.

Op maandag 15 en 22 augustus kun je wederom meedoen voor het laatste stukje van de sprint.

Online meedoen

Je kunt natuurlijk ook online meedoen met de zomersprint, via de Online Study Space.

Stok achter de deur

Kun jij wel een wat steun gebruiken? Kom dan op woensdag naar de Online Check-in in de Online Study Space. Daarin deel je met de rest van de groep het je ervoor staat en waar je nog hulp bij nodig hebt.

Personal trainer

Hulp nodig bij het studeren? Kom naar het online inloopspreekuur in de Online Study Space. De OSS hosts, informatiespecialisten van de Bibliotheek en de taal trainers van Student Info staan voor je klaar.

Naar de Online Study Space

De Online Study Space is de digitale leeromgeving van de Bibliotheek. Hier ontmoet je medestudenten en kun je waar je ook bent en wanneer je maar wilt, terecht om te studeren.

Gepubliceerd door  HvA Bibliotheek 30 juni 2022

Datum

Startdatum 04 jul
Einddatum 26 aug

Tijd

10:30 uur