Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence

World Summit AI 2022

Met bijdragen van het Centre of Expertise Applied AI

Evenement

Op 12 en 13 oktober 2022 strijkt het prestigieuze en wereldwijde event World Summit AI opnieuw neer in Amsterdam, en dit keer op het Hembrugterrein. 's Werelds grootste AI-top brengt het wereldwijde AI-ecosysteem bijeen op het gebied van Enterprise, Big Tech, Startups, Investeerders en Wetenschap. En op dat event is de Hogeschool van Amsterdam present, zelfs op het podium!

Nanda Piersma - wetenschappelijk directeur van het HvA Centre of Expertise Applied AI - doet op 12 oktober mee aan een paneldiscussie van 16.00-16.30u. Daarin staat de vraag centraal of AI transparant genoeg is. Een vraag waar zij als lector Responsible IT zeker een antwoord op heeft.

De HvA is daarnaast deel van de Amsterdamse AI-hub AI Technology for People. Samen met de andere partners in deze coalitie verzorgt het HvA Centre of Expertise Applied AI een sessie op 13 oktober, van 14.30-15.30u. Pascal Wiggers - Associate Lector Responsible AI - is een van de sprekers. Samen met Aik van Eemeren (Head of Innovation en R&D van de gemeente Amsterdam) en Efstratios Gavves (Associate Professor aan de Universiteit van Amsterdam) vertelt Pascal wat we in Amsterdam allemaal doen op het gebied van AI en Data Science.

Source: InspiredMinds! / World Summit AI

Gepubliceerd door  Applied Artificial Intelligence 7 november 2022

Datum

Startdatum 12 okt
Einddatum 13 okt