Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence

Meetup AI4Students

Powered by: Studentenraad Centre of Expertise Applied AI

Evenement

Ben je student en geïnteresseerd in Artificial Intelligence? Kom dan naar het tweede event van de studentenraad Applied AI: de meetup AI4Students! De studentenraad is een initiatief van het Centre of Expertise Applied AI en wil studenten van alle HvA-opleidingen aan elkaar verbinden rond het thema Kunstmatige Intelligentie.

Duik samen met ons in de wereld van AI en leer hoe AI ook jouw leven en toekomst kan beïnvloeden, bijvoorbeeld tijdens het solliciteren. Iedereen is welkom, het maakt niet uit welke studie je volgt of dat je veel of weinig kennis hebt van Artificial Intelligence. Het event vindt plaats op donderdag 21 april vanaf 16.00u. De Digital Society School is host van de meetup.

• Welkom door de studentenraad
  • Pascal Wiggers - Associate Lector Responsible AI - vertelt over de technologie en toepassingen
  • Welkom in het Lagerhuis: actief onderdeel met levendige discussie
  • Borrel en napraten

DETAILS

• Wanneer? Donderdag 21 april
  • Hoe laat? Vanaf 16.00u (tot circa 17.30u)
  • Waar? Clubhouse Digital Society School, 1e verdieping van het Theo Thijssenhuis
  • Adres? Amstelcampus, Wibautstraat 2, 1091 GM Amsterdam

Volg de studentenraad op

Brightspace

Slack

We co-create to make AI work!

Binnen het Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence werken we in zeven labs nauw samen met het onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Samen ontwikkelen we Kunstmatige Intelligentie die verantwoord en inclusief is.

Onze studentenraad denkt mee over onze strategie en organiseert activiteiten die aansluiten op de behoeften en wensen van studenten, zodat AI door de hele HvA gaat leven!

www.hva.nl/appliedai

Gepubliceerd door  Applied Artificial Intelligence 5 april 2022

Startdatum 21 apr

Studentenraad Applied AI (appliedai@hva.nl)