Hogeschool van Amsterdam

Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence

NL AIC Evenement 2022

Algoritmen die werken voor iedereen

Evenement

Op 13 april 2022 organiseert de Nederlandse AI Coalitie een evenement exclusief voor haar deelnemers en partners in de Jaarbeurs Utrecht. Het programma onderstreept de meerwaarde van samenwerking op AI-gebied in Nederland en de NL AIC en is gericht op AI-kennisoverdracht, inspireert door resultaten en toepassingen in de praktijk te laten zien en biedt een netwerkmogelijkheid voor deelnemers en partners van de coalitie onderling.

Tijdens het evenement worden onderwerpen van gemeenschappelijk belang voor alle economische en sociale sectoren behandeld en komen ook onderwerpen uit verschillende AI-toepassingsgebieden aan bod met bijdragen vanuit de werkgroepen van de coalitie, partners en regionale ecosystemen in Nederland. Het programma wordt opgebouwd rond vier tracks:

  • AI en Business (opleiding en training, strategie, management)
  • AI en Wetenschap (techniek, algoritmiek, research)
  • AI en Maatschappij (mensgerichte AI, wetgeving, burgers)
  • AI for Change (diversiteit, inspirerend, duurzaam)

Interesse?

Deelname aan het evenement is exclusief voor deelnemers van de NL AIC. Overweeg je deelnemer te worden? Bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Bijdrage HvA aan AI en Business

Learning communities: inspireren, verbinden en innoveren

AI is zo alom vertegenwoordigd dat het voor elke professional van belang is na te denken wat het voor zijn of haar beroep betekent. In learning communities wordt met en van elkaar geleerd over bijvoorbeeld AI. Deze communities zijn multidisciplinair van aard en hebben de ambitie om te inspireren, verbinden en innoveren. Hoe zet je een learning community op en wat is er voor nodig om dit goed neer te zetten? Wat is de waarde van praktijkgericht onderzoek?

In deze sessie, geleid door Rene Montenarie, komen bovenstaande vragen aan bod inclusief verhalen vanuit de praktijk van Katrien de Witte, Programmamanager Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence bij Hogeschool van Amsterdam, Paul Merkus, Head of the Research Support Office at Eindhoven University of Technology en Prof. dr. Maaike Endedijk, Adjunct Professor Professional Learning & Technology en Head of Department Educational Sciences of TU Twente.

Track 1 | AI en Business

Tijdstip: 13:40 - 14:25

Gepubliceerd door  Applied Artificial Intelligence 25 november 2021

Datum

Startdatum 13 apr

Tijd

09:00 - 18:00 uur

Contact

appliedai@hva.nl