Hogeschool van Amsterdam

Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence

Docententraining AI

Online

Evenement

De ontwikkelingen in AI en Data Science gaan snel en hebben impact op elk beroep waarvoor de HvA opleidt. Met het Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence (CoE AAI) richten we ons op het ontwerpen van AI-praktijkoplossingen en het opleiden van de AI-professionals van de toekomst. Alle studenten van de HvA dienen na hun opleiding te kunnen duiden welke impact AI op zijn of haar beroepsveld heeft.

Op maandag 13 december organiseren we daarom een online bijeenkomst waar we jou als docent kennis laten maken met AI-toepassingen die jij kunt inzetten, in algemene zin en specifiek op jouw beroepsdomein. Heb je geen ervaring met of voorkennis van AI maar ben je wel benieuwd hoe je jouw studenten ‘AI-ready’ kunt maken? Zorg dan dat je erbij bent!

We vertellen je dan meer over de docententrainingen AI die het CoE AAI vanuit de HvA organiseert. Docenten die je voorgingen delen hun ervaringen en we horen graag waar jouw behoeftes liggen!

Comeniusbeurs

Het CoE AAI heeft het afgelopen jaar een Comenius Leadership Fellow van € 500.000,- toegekend gekregen voor AI4Students. Met dit project willen we de komende drie jaar studenten van 9 verschillende opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam klaarstomen voor een toekomst waarin AI een steeds grotere rol gaat spelen. We maken studenten als het ware ‘AI-ready’, waarbij het niet gaat om een algemene kennismaking met AI, maar om AI-specifieke vakkennis.

Gepubliceerd door  Applied Artificial Intelligence 29 november 2021

Datum

Startdatum 13 dec 2021

Tijd

16:00 - 17:00 uur

Contact

appliedai@hva.nl