Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence

Uitreiking Dutch Applied AI Award 2021

Evenement

Welke ICT-ontwikkelingen springen eruit en verdienen een onderscheiding? Ook dit jaar kun je weer stemmen op jouw favoriete inzending voor de Computable Awards, dé ICT-prijzen van Nederland!

Op woensdag 3 november reikt Computable, het platform voor ICT-professionals, de Dutch Applied AI Award uit. Een initiatief van Computable, het Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence (Hogeschool van Amsterdam) en podcast De Dataloog. Met deze award belonen we een vernieuwend initiatief op het het gebied van toegepaste AI.

De jury voor de Dutch Applied AI Award bestaat uit:

• Nanda Piersma (Hogeschool van Amsterdam)
  • Maaike Harbers (Hogeschool Rotterdam)
  • Henk-Jan Vink (TNO)
  • Jurjen Helmus (De Dataloog)
  • Jann de Waal (INFO & Topteam Creatieve Industrie)

Er zijn awards te winnen in meer dan twintig categorieën. Voor de meeste daarvan mag het publiek zijn stem uitbrengen. De Dutch Applied AI Award is echter een vakjuryprijs, hier kan niet voor gestemd worden.

De winnaar wordt bekendgemaakt op 3 november tijdens een spectaculaire show.

Gepubliceerd door  Applied Artificial Intelligence 5 november 2021

Startdatum 03 nov 2021