Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence

Machine Learning voor jouw business: aan de slag!

mkb Digitaliseringsoffensief

Evenement

Hoe haal je meer waarde uit de data van je bedrijf met machinelearning (ML)? Welke stappen moet je ondernemen? Welke doelen kun je bereiken met ML? In deze training leer je hoe ML werkt en wat je moet doen om ML toe te passen binnen je eigen onderneming.

In deze eerste training leer je meer begrip te krijgen van data science en de toegevoegde waarde hiervan. We leggen uit hoe je voor jouw bedrijf de keten in kaart kunt brengen die data aflegt van de fysieke wereld tot aan ‘de betere beslissing’. De volgende stap is de uitwerking van het Machine Learning Canvas model, waarbij de belangrijkste componenten van ML behandeld worden. Na uitleg hierover, leer je hoe je dit model kunt uitwerken voor jouw business.

Op de terugkomdag worden de resultaten van de verkregen inzichten besproken en ervaringen uitgewisseld. Uiteraard kun je dan bij de docent terecht met vragen, zoals hoe nu verder? Aan het einde van de training weet je wat de vervolgstappen zijn tot de implementatie van ML en hoe je hulp kunt krijgen bij de realisatie hiervan. Meld je nu aan, er is nog plek!

Jurjen Helmus is senior onderzoeker bij het e-mobility programma van de Hogeschool van Amsterdam. In dit kader doet hij zijn PhD bij de UvA op het kruisvlak van big data & simulatiemodellen & complex systems. Jurjen coördineert de minor Data Science en is trekker van het Smart Asset Management Lab, verbonden aan het Centre of Expertise Applied AI (HvA). Daarnaast is hij producer van de Dataloog podcast.

Datum: kick-off workshop 15 november 14-17 uur, terugkomdag 17 jan 16-19 uur

Locatie: Business Campus van de HvA, adres: Fraijlemaborg 133, Amsterdam Zuid-Oost.

Gepubliceerd door  Applied Artificial Intelligence 5 november 2021

Startdatum 15 nov 2021