Amstelcampus

Ga met FLOOR mee op tour! Aangezien we nu even geen evenementen kunnen organiseren in de gebouwen van de HvA gaat FLOOR op tournee. We doen allerlei toffe, inspirerende plekken aan in Amsterdam. Welke dat zijn? Dat blijft geheim. Ben je medewerker of student bij de HvA, geef je dan snel op want de plekken zijn beperkt.

Foto door Jan Paweł Bochen via Unsplash

De tweede tour is op donderdag 26 november van 15:00 tot 17:00 uur 'ergens' in het centrum van Amsterdam. Hier hebben we slechts plek voor zes mensen! Hoe exclusief wil je het hebben? Bij meer aanmeldingen zullen we eerlijk loten. De gelukkigen krijgen persoonlijk bericht en verdere instructies. Kosten? Nul komma nul euro.

We zien je op tour!

*De tour is corona proof. In geval van aanvullende COVID-19 maatregelen zullen we de deelnemers tijdig informeren.

Gepubliceerd door  FLOOR 22 oktober 2020

Startdatum 26 nov