Alumni

Workshop duurzaam beleggen

Als student kun je beleggen én de wereld een beetje mooier maken

Evenement

‘Beleggen? Veel te gevaarlijk en te lastig. En daar heb je toch veel geld voor nodig?’ Dat zijn misvattingen die expert Robert Gouda veel hoort en waar hij graag tegenin gaat. Want het is voor veel meer Nederlanders – jong en oud – verstandig om te gaan beleggen. En wie duurzaam belegt maakt bovendien de wereld een beetje mooier. Dus een win-winsituatie. Kom naar de workshop en leer er alles over.

What’s in it for me

Na het volgen van de workshop weet jij:

  • Wat beleggen is en wanneer je hiermee kunt starten
  • Welke misvattingen er over beleggen zijn zoals: beleggen is altijd heel risicovol, voor beleggen heb je veel geld nodig, beleggen is heel moeilijk
  • Wat duurzaam beleggen echt is, aan de hand van bedrijven. Want waarom beleggen we niet in Tesla en wel in Beiersdorf dat onder andere Nivea, Labello en Hansaplast maakt?
  • Wat een bank een duurzame bank maakt

Er is een beperkt aantal plekken. Meld je dus snel aan via onderstaande knop.

📆 Dinsdag 28 mei 2024 ⏱️ 16.30 - 17.30 uur
📍Corry Tendeloohuis (CTH) | Business Campus - Fraijlemaborg 133
💰 Gratis toegang ♿️ Rolstoelvriendelijk

LET OP: Dit evenement vindt plaats in de bibliotheek op de HvA-locatie Corry Tendeloohuis (CTH) | Business Campus . Fraijlemaborg 133. 1102 CV, Amsterdam. De bibliotheek van CTH vind je op de begane grond. Loop bij binnenkomst rechts om de ontvangstbalie heen en daar vind je de bibliotheek.

Portretfoto van Robert Gouda

Over Robert Gouda

Robert houdt zich al ruim twintig jaar bezig met beleggen door consumenten. Als expert duurzaam beleggen bij de ASN Bank weet hij hoe consumenten denken over beleggen, wat hun vragen en uitdagingen zijn. Dankzij zijn ruime ervaring kan hij kort en bondig uitleggen of beleggen bij je past en waarom. Hij gaat in op de risico’s van beleggen en legt uit hoe je daar als particuliere belegger mee omgaat. Robert kan je vertellen welke stappen je kunt nemen als je wilt starten met beleggen. En waarom het zo belangrijk is om juist voor de lange termijn te beleggen.

De specialiteit van Robert is uitleggen waarom beleggen in duurzame fondsen goed is voor de wereld én goed kan zijn voor jou. Hij vertelt wat het voordeel is van fondsbeleggen boven beleggen in bijvoorbeeld individuele aandelen en obligaties. Hij legt graag uit wat duurzaam beleggen inhoudt en wat de verschillen tussen diverse duurzame beleggingsproducten zijn.

Gepubliceerd door  FLOOR 26 april 2024

Datum

Startdatum 28 mei

Tijd

16:30 - 17:30 uur

Locatie

Corry Tendeloohuis (CTH) | Business Campus

Fraijlemaborg 133

1102 CV Amsterdam

020 523 6311