Alumni

Deeper Dialogues #3: rouw

Dit event gaat niet door

Evenement

Deze middag gaan we in gesprek over rouw, in alle verschillende vormen. Wat doet verlies met je lichaam en wat voor effect heeft rouw op de rest van je leven en relaties?

Sanne van Rij leest een stuk voor uit haar boek 'Ik weet zeker dat het liefde was' en Jahel Szukalski, deelnemer van het SESI-woordkunsttraject Woord voor Woord, verzorgt spoken word. Naast deze voordrachten is er natuurlijk genoeg ruimte voor gesprek en sluiten we het evenement gezamenlijk af met een maaltijd.

Sanne van Rij

Sanne van Rij (1996) is journalist, essayist en schrijver. Ze schreef stukken voor De Correspondent, Volkskrant Magazine, FD Persoonlijk, NRC Magazine en Harper's Bazaar, onder meer over popcultuur, mentale gezondheid, sociale media en intimiteit. In 2023 debuteerde ze met de autobiografische roman Ik weet zeker dat het liefde was.

Jahel Szukalski, Sanne van Rij

Jahel Szukalski, Sanne van Rij

Jahel Szukalski

Ik ben Jahel en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik hou van muziek, dansen, gamen en schrijven. Ik geniet van de veelzijdigheid van het leven en vreugde en pijn die ik in volledigheid ervaar!

​​​​​​Deeper Dialogues brengt op laagdrempelige manier gesprekken boven de tafel die er vaak juist onder geschoven worden.

Gepubliceerd door  FLOOR 27 mei 2024

Datum

Startdatum 29 mei

Tijd

16:30 - 18:00 uur

Locatie

FLOOR

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955