HvanA Eindejaarspubquiz

Pubquiz, muziek en een borrel

Evenement

Het jaar waarin studeren nóg duurder werd, een jaar vol feestjes en een jaar met flink wat paniek op hogescholen. Wat gebeurde er nog meer in 2023? Doe samen met je medestudenten, collega's of docenten mee aan de HvanA Eindejaarspubquiz bij FLOOR. Het journalistieke medium en het culturele platform van de HvA hebben de handen ineengeslagen voor een knallend decemberevent. Naast de pubquiz is er muziek en een gezellige borrel. Zijn jullie de slimste HvA'ers van het jaar?

Weet jij nog wat er in 2023 allemaal gebeurde? Ben jij van alle feitjes (en roddels) op de hoogte? Schrijf je dan in met je medestudenten, collega's of docenten voor de HvanA Eindejaars-Pubquiz bij FLOOR. Duik met ons 2023 in en sluit het jaar gezellig af!

🪩 De winnaars krijgen een leuk prijzenpakket
🪩 Een team bestaat uit maximaal 5 personen
🪩 Geen team? Kom naar het event en we zorgen dat je in een team komt!

🗓️ Woensdag 13 december
⏱️ 16.30 - 17.30 uur + borrel (inloop vanaf 16.15 uur)
📍 FLOOR - Wibautstraat 3b
♿️ De eventruimte is rolstoeltoegankelijk
💰 Gratis toegang

Luka Bloom (live zang)

Luka Bloom is een 24-jarige singer-songwriter. Ze is opgegroeid in Limburg, studeert momenteel Creative Business aan de HvA en brengt met haar zachte, maar krachtige aanwezigheid een uniek geluid in de Nederlandse muziekscene.

Luka zingt over persoonlijke ervaringen en combineert in haar werk invloeden uit soul, funk en R&B. Muziek is voor haar een persoonlijke ontdekkingstocht, elk nummer een verhaal, waarmee ze luisteraars diepgang en inspiratie wil geven. Ze heeft al drie nummers onafhankelijk uitgebracht en werkt momenteel aan haar eerste EP, een project dat de volgende stap markeert in haar toekomst binnen de muziekindustrie.

Gepubliceerd door  FLOOR 30 november 2023

Startdatum 13 dec 2023