De HvA Boekenclub

Evenement

Wil je meer lezen en kom je er niet aan toe? Heb je net een fantastisch boek gelezen, maar kun je hier niet met anderen over filosoferen? Of wil je je hersenen in vorm houden door te blijven lezen (wel zo handig tijdens je studie)? Dan is de enige echte HvA Boekenclub voor studenten precies wat je nodig hebt.

Zo werkt de Boekenclub

1. Meld je aan via onderstaand formulier
  2. Je ontvangt de link voor de online community op Discord
  3. Met je medestudenten kies je samen het boek dat jullie gaan lezen

Als iedereen het boek gelezen heeft, komen we samen en bespreken we het boek. Per studiejaar komen we vier keer samen en je bepaalt zelf aan welke boekenclubreeks je deelneemt. Je kunt je nu voor de laatste reeks van dit schooljaar aanmelden.

Het gekozen boek voor 19 mei

Het was een echte battle, maar de keuze is gemaakt: we gaan het boek 'De geschiedenis van mijn seksualiteit' lezen. Scoor het romandebuut van Tobi Lakmaker en praat erover tijdens de bijeenkomst op 19 mei.

Goed om te weten

Lid worden kost niets. Wel vragen we om jouw commitment. Als je lid wordt van de boekenclub, dan ben je ook écht LIT! En je moet zelf de boeken hosselen. Dus koop het boek of leen het van de bieb of van je huisgenoot.

De HvA Boekenclub is een initiatief van FLOOR en de HvA Bibliotheek.

*Let op: deze boekenclub is alleen voor studenten.

Gepubliceerd door  FLOOR 4 april 2022

Startdatum 19 mei