Alumni

Safe space HvA

Let’s talk about YES

Evenement

De HvA wil een plek zijn waar je je welkom, thuis, uitgedaagd en veilig voelt en waar iedereen gelijke kansen krijgt. Een plek waar geen plaats is voor discriminatie, pesten en grensoverschrijdend seksueel gedrag. De HvA en Amnesty slaan daarom de handen ineen om een cultuur te realiseren waarin consent de norm is. Vandaag ondertekent Jopie Nooren - voorzitter van het College van Bestuur van de HvA - daartoe het Amnesty manifest ‘Let’s Talk about YES’ tegen seksueel geweld.

De ondertekening wordt opgeluisterd door meerdere sprekers. Zo licht Amnesty de campagne ‘Let’s talk about YES toe, leren studenten Social Work ons over hun onderzoek voor Amnesty, geeft Matthijs Eijgelshoven, programmaleider Studentenwelzijn aan wat de HvA naar aanleiding van het manifest doet en vertelt Jopie Nooren ons waarom de HvA het manifest belangrijk vindt. Dit alles onder leiding van Lev Avitan die het evenement inluidt met een spoken word performance. Het programma eindigt met het ondertekenen van het manifest door Jopie Nooren.

Programma

  • 12:15 – 12:30 inloop
  • 12:30 – 13:15 programma
  • 13:15 – 14:15 drankje + napraten

Over Lev Avitan

Lev Avitan (25) is filosoof, spoken word artiest en theatermaker, maar het liefst alle drie tegelijk. In zijn werk vind je kritische reflecties op de maatschappij en een intiem onderzoek naar zichzelf in de wereld. Hij is columnist voor het platform de Vrijdenkers en eerder deelde hij zijn werk op evenementen als Mensen Zeggen Dingen, Paradiso en festivals als Lowlands en Down the Rabbit Hole.

Lev Avitan 

Gepubliceerd door  FLOOR 5 december 2022

Datum

Startdatum 09 dec 2022

Tijd

12:30 - 13:15 uur