Floor Kicks Off🍻🍷

Feest.Punt.

Evenement

We zijn klaar voor een nieuw FLOOR-seizoen en daarom geven we een feest! Op donderdag 6 oktober kun je genieten van performances, muziek en natuurlijk drinks & bites. Loop tussen 16.00 – 20.00 uur bij ons binnen aan de Wibautstraat 3b (Amsterdam) en get FLOORED!

We hebben BABS, Loena, DJ CHRISSIE en DJ Foxy Fahrenheit weten te strikken. En daar zijn we heel blij mee. Ook leuk: docent Nehemia Aipassa is onze host.

• 16:00 - 17:00 DJ Foxy Fahrenheit
  • 17:00 - 17:10 Loena
  • 17:10 - 18:00 DJ Foxy Fahrenheit
  • 18:00 - 18:45 DJ CHRISSIE
  • 18:45 - 19:15 Babs
  • 19:15 - 20:00 DJ CHRISSIE

Line-up

Babs is een rapper, producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen stereotypes rond gender en seksualiteit. Haar eerste release verscheen tijdens de pandemie, in 2021, maar de artiest liet er geen gras over groeien. In korte tijd bracht ze 9 singles uit en 2 EP’s, speelde ze op een vol Malieveld tijdens Bevrijdingsfestival Den Haag en maakte ze haar Mainstage debuut tijdens Rotterdam Pride, na Duncan Laurence, voor 15.000+ mensen. Ook was ze te zien op Dauwpop, Bevrijdingsfestival Zwolle, op de Dam (Mainstage Pride Amsterdam) en verscheidene keren in de Melkweg. Daarnaast heeft ze dit jaar haar eerste sync gescoord in de internationale, award-winnende hiphop serie Atlanta en is ze genomineerd voor de Popprijs Overijssel. Intussen is ze alweer druk bezig met haar volgende project en heeft ze schrijfsessies met o.a Willie Wartaal, Linde Schöne en Shary-An. Als 3voor12 talent van de Popronde 2022 heeft ze de komende maanden al meer dan 15 shows op haar naam staan door heel Nederland.

Als vrouwelijke producer en rapper probeert ze op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen-gedomineerde scene. Haar muziek is een combinatie van snelle, dominante dance drums, melodische rap en onvoorspelbare, funky, ritmische akkoorden met een vrolijk pop smaakje, waar het verhaal key is. Haar doel is om aan de hand van deze muziek kleur aan te brengen in het zwart-wit-denken van de samenleving.

In 2018 was Loena de eerste Youth Pride Ambassador van Amsterdam. Nu is Loena een stijlicoon, drag performer en een uitgesproken talent. Als ambassadeur voor de transgendercommunity geeft ze haar welbespraakte eerlijke stem aan de gemeenschap. Loena laat ongetwijfeld een blijvende indruk achter!

Chrissie, gevestigd in Amsterdam, is een jonge en opkomende producer die de grenzen van de nieuwe rave-generatie verlegt door met haar collectief Opposite Square een nieuwe, high energy, endorfine vrijkomende sound vorm te geven. Zorg ervoor dat je haar en haar evenementen in de gaten houdt, want deze jonge creatieve ondernemer zal een grote impact hebben op de elektronische muziekscene waarin je momenteel lekker aan het dansen bent.

Volg Chrissie:

Foxy Fahrenheit is an Amsterdam based artist, serving a familiar sound you haven’t heard before. By subtly combining dark italo, house, electro and hyperpop in a dancefull manner, Foxy Fahrenheit never fails to amaze the crowd.

De enthousiaste en eigenzinnige Nehemia Aipassa werkt sinds 2017 als docent bij de Faculteit Maatschappij en Recht. Zijn levensmotto is: “Wie de kudde volgt, loopt door de stront!”

Tijdens zijn lessen probeert Nehemia op creatieve wijze, met humor, zelfspot en inspirerende woorden studenten te motiveren om voor het hoogst haalbare te gaan: “Ik gun jullie die 10, gunnen jullie jezelf het ook?“

What else?

• FLOOR Expo | In de afgelopen jaren maakten we veel verschillende programma's. We hebben een paar highlights geframed en die kun je bij ons bekijken.
  • ​​​​​​Drinks & Bites | Duh, dat spreekt voor zich 😉
  • Onze events zijn gratis en iedereen is welkom.
Gepubliceerd door  FLOOR 21 september 2022

Startdatum 06 okt