Alumni

Welke stap neem jij in je carrière?

Loopbaancafé

Evenement

Tijdens het Loopbaancafé kom je in contact met coaches en experts die jou helpen met het maken van de juiste keuzes voor jouw loopbaan. En die de kwaliteit van jouw sollicitaties helpen verbeteren. Voor professionals, 4de jaars studenten en alumni van de HvA. Er zijn geen kosten aan verbonden. SAVE THE DATE: zet de datum vast in je agenda. Binnenkort openen we de voorinschrijving!

Weet jij precies wat jouw volgende stap zal zijn in je carrière? Of zit je vast in een stramien? Ervaar je struggles en komen er belangrijke keuzes aan?

Waar je nu ook staat - we nodigen je van harte uit bij het LoopbaanCafé op woensdag 4 oktober vanaf 17:30 tot 20:30 uur in het Kohnstammhuis. Tijdens het LoopbaanCafé helpen we je met de loopbaanvragen die jij hebt. We bieden coaching en workshops aan, die je helpen om steviger je eigen koers te bepalen. Je leert effectiever solliciteren, en gaat de diepte in over onderwerpen als ‘werkgeluk’ en ‘profileren’.

Speciaal voor deze editie is de aanwezige informatie over de masteropleidingen.

Een bezoek aan het LoopbaanCafé draagt bij aan het vergroten duurzame keuzes en waar je blij van wordt. En je krijgt de tools in handen om hier direct mee aan de slag te gaan.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 4 juli 2023

Datum

Startdatum 04 okt

Tijd

17:30 - 20:30 uur

Locatie

Kohnstammhuis (KSH) | Amstelcampus

Wibautstraat 2-4

1091 GM Amsterdam

020 599 5555