Alumni

Kennisparade 2022: óók voor alumni!

Evenement

De Kennisparade laat de HvA als kennisinstelling zien met als rode draad de verbinding tussen beroepspraktijk, onderwijs en onderzoek. Het dagprogramma is bij te wonen door HvA-medewerkers, -studenten én HvA-alumni. Het avondprogramma bestaat uit workshops en masterclasses speciaal samengesteld voor HvA-alumni en bijna-alumni (vierdejaarsstudenten).

Op donderdag 10 februari komen we (online) samen om kennis en verhalen uit de praktijk van de HvA met elkaar te delen. Dit jaar met een speciaal aanbod van masterclasses en workshops voor alumni, als opvolger van de alumniweek van vorig jaar. De Kennisparade is een weerspiegeling van de HvA als kennisinstelling, waarin de verbinding tussen beroepspraktijk, onderwijs en onderzoek de rode draad is. Tijdens deze editie is er speciale aandacht voor het thema Diversiteit en inclusie, naast de andere D’s; Digitalisering en Duurzaamheid. Deze 3D's zijn de actuele speerpunten van de HvA waarmee we inspelen op maatschappelijke vraagstukken in de samenleving als geheel. Hoe kun jij aan de hand van deze thema's jezelf verder professionaliseren binnen jouw vakgebied? En hoe vertalen deze ontwikkelingen zich naar het onderwijs, onderzoek en onze organisaties?

Als alumnus kun je de HvA Kennisparade 2022 op donderdag 10 februari online bijwonen. Het programma bestaat uit een ochtendprogramma, dat live vanuit het DeLaMar Theater in Amsterdam uitgezonden wordt. Daarnaast kun je overdag en in de avond deelnemen aan masterclasses en workshops. Stel je eigen programma samen en haal het meeste uit deze dag vol inspiratie!

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 3 januari 2022

Datum

Startdatum 10 feb

Tijd

09:30 - 21:15 uur