Historische Kookworkshop

Een culinaire reis door te tijd!

Evenement

Alumni van de opleiding Voeding en Diëtetiek opgelet: met veel plezier nodigen we jullie uit voor een kookworkshop, gezellig op jouw oude opleiding. We gaan op een culinaire tijdreis!

Het verleden is vooral fascinerend door alles wat men vroeger anders deed. Eten deed men vroeger ook graag, lekker en veel, maar zeker anders dan tegenwoordig. Onder leiding van Sacha van ToenTerTafel gaan we het verleden ontdekken. Met de keukengeheimen van toen bereiden we een feestmaal om je bij elke hap te verbazen over de smaak van lang vervlogen tijden.

De gerechten stammen uit diverse historische periodes, variërend van de Romeinse Tijd tot de 17e eeuw. Tijdens de workshop geeft Sacha ook nog een korte introductie over ‘wetenschap’ van voeding en gezondheid in vroeger tijden. Uiteraard gaan we aansluitend dineren met onze eigengemaakte gerechten en weer lekker bijkletsen.

Meld je snel aan! Er zijn 20 plaatsen.

WANNEER

Datum: donderdag 9 juni

Tijd: 17:00 inloop; 17:30 start kookworkshop. 21:00 einde

GRATIS!

LOCATIE

dr. Meurerlaan 8, Amsterdam

Ruimte: 4.70 (Keuken, 4e verdieping)

PARKEREN

Het Dr. Meurerhuis is makkelijk bereikbaar en je kunt gratis parkeren.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 12 mei 2022

Startdatum 09 jun