Actus zoomt in klinimetrie binnen de neurorevalidatie

Evenement

In deze onlinebijeenkomst zoomen we met drie experts in op het thema klinimetrie binnen de neurorevalidatie.

Ergotherapeuten Sanne de Jong en Karen Langereis werken bij Revalidatie Friesland. In dit webinar hebben zij als doel aanwezigen te informeren over de mogelijkheden van de klinimetrie binnen de neurorevalidatie en gaan zij ook inzoomen op het multidisciplinaire overdrachtsbeleid binnen de multidisciplinaire revalidatie en meer specifiek binnen de ergotherapie. Daarnaast sluit Physician Assistant in opleiding Steven Floor aan om medische onderbouwing aan te leveren.

Het programma duurt van 19.00 – 20.30 en zal plaatsvinden via Microsoft Teams. In verband met een beperkt aantal plaatsen is aanmelding vooraf noodzakelijk, de deelname link wordt verstuurd in de bevestiging. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en accreditatie is aangevraagd.

Neem voor vragen contact met ons op via alumni.ergo@hva.nl.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 1 november 2021

Startdatum 06 dec 2021