Hogeschool van Amsterdam

Alumni

Lunchbijeenkomst februari

Evenement

Op dinsdag 26 februari vindt de lunchbijeenkomst van Hou & Trouw leden plaats op de ’Amsterdamse Hockey en Bandy Club’ (AH&BC), Nieuwe Kalfjeslaan 19, 1182 AA Amstelveen. Na de ontvangst zal er een presentatie gegeven worden door Lutger Brenninkmeijer.

Lutger Brenninkmeijer is de eerste full time commercieel manager in de hockeywereld, die bij hockeyclub 'Amsterdam' werkzaam is geweest. Hij zal een presentatie geven over de waarde van de sportvereniging, de ontwikkelingen in de laatste jaren en  de gevolgen voor branding en het commerciële beleid van een sportvereniging. Veel sporten zijn zich aan het professionaliseren, waarbij vergelijkingen met de gang van zaken in het bedrijfsleven evident zijn. De transparantie en analyseerbaarheid zijn alleen in de sportwereld en stuk overzichtelijker .

De AH&BC is een toonaangevende club in de Nederlandse hockeywereld, na afloop van de lunch zal er een rondleiding in het clubgebouw gegeven worden en een bezoekje aan het Wagener stadion, de 'Hockeytempel' van Nederland.

Programma

11.00 – 11.30      Ontvangst met koffie/thee

11.30 – 12.30      Presentatie Lutger Brenninkmeijer

12.30 – 13.30      Lunch

13.30 - ....             Rondleiding + afsluiting


De kosten bedragen  17,50 € p.p. Het verschuldigde bedrag graag (uiterlijk 22 februari 2019) over maken op rekening NL90 ABNA 054.92.33.601 ten name van Vereniging Hou’ en Trouw.

Routebeschrijving

De club is te bereiken met openbaar vervoer (Connexion 348 vanaf Zuid WTC, halte Kalfjeslaan) en dan 5 minuten lopen.

Met eigen vervoer van Amstelveense weg rechtsaf bij Nieuwe Kalfjeslaan, over het spoorlijntje 2e weg links. Er is bij het Wagenerstadion voldoende gratis parkeergelegenheid.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 5 februari 2019