Hogeschool van Amsterdam

Alumni

COMIC Alumniborrel

van de opleiding Media, Informatie en Communicatie (MIC) en Communicatiemanagement (CO)

Evenement

Ben je geïnteresseerd in wat er speelt in de media- en communicatiewereld? Wil je je kennis up-to-date houden? Ben je benieuwd waar je oud-studiegenoten zijn terechtgekomen, wil je je netwerk uitbreiden of zoek je nieuwe inspiratie? Heb je zin in een borrel? Je bent niet de enige! Daarom organiseren we twee keer per jaar een bijeenkomst voor onze alumni.

Het programma voor deze COMIC-alumniborrel ziet er als volgt uit:

17:45 uur Ontvangst in de Broedplaats van het Benno Premselahuis

18:15 uur Young professionals: 

  • Mark van den Bosch (alumnus RMP) werkt als producer bij NOMOBO, een bedrijf dat zich richt op live streaming van festivals en corporate events op internationaal niveau. Hij weet alles over de waarde van een live stream voor events en weet als geen ander hoe je internationaal kunt produceren.
  • Carlijn Biesemaat (alumna RMP) is beautyjournalist. Omdat ze het belangrijk vindt tegenover de oppervlakkige beautywereld iets maatschappelijk relevants te doen, zet ze zich als communicatieadviseur in voor een welzijnsorganisatie. Verbreed je horizon.
  • Kelly van Tilborg (alumna NM) werkt als redacteur, junior marketeer en projectmanager bij Helden.media. Alles over de ontwikkeling van Helden: van sporttijdschrift naar een creatief bureau in het hart van de sport.
  • Tessa van der Neut (alumna RMP) is freelance videograaf. Vorig jaar kreeg ze een burn-out. De lessen die ze daarvan leerde, wil ze delen. Nu geeft ze workshops: hoe ga je om met stress, hoe vind je rust in je drukke leven, mindfulness en de wet van aantrekking.

19:15 uur: Borrel

Meld je aan

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 4 februari 2019