COMIC Alumniborrel

van de opleiding Media, Informatie en Communicatie (MIC) en Communicatiemanagement (CO)

Evenement

Ben je geïnteresseerd in wat er speelt in de media- en communicatiewereld? Wil je je kennis up-to-date houden? Ben je benieuwd waar je oud-studiegenoten zijn terechtgekomen, wil je je netwerk uitbreiden of zoek je nieuwe inspiratie? Heb je zin in een borrel? Je bent niet de enige! Daarom organiseren we twee keer per jaar een bijeenkomst voor onze alumni.

Het programma ziet er als volgt uit:

17:45 uur Ontvangst in de Broedplaats van het Benno Premselahuis
18:15 uur Young professionals:

•  Soraya Pol (alumna NM) werkt als regisseur, researcher & impact producer bij onder andere de VPRO. Op het moment maakt zij een Tegenlichtaflevering over de toekomst van geestelijke gezondheidszorg. Eerder deed ze research voor de met een Zilveren Nipkowschijf bekroonde documentaireserie Stuk.
  • Ismael Loukili (alumnus RMC) is eindredacteur social media bij FunX, een van de grootste online radiozenders van Nederland. Hij weet precies hoe hij personal branding in moet zetten voor zijn dj’s.
  • Noud van Bladel (alumnus MIC) is via Ranking the Stars en ARTIS uiteindelijk in Den Haag beland. Daar is hij nu woordvoerder voor de VVD. Hoe adviseer je tijdens een crisissituatie? Hoe ga je om met alle belangen? En hoe adviseer je over de media aan politici?
  • Esther Hammelburg is docent-onderzoeker aan de opleiding Creative Business en verbonden aan het lectoraat Crossmedia. Ze doet onderzoek naar liveness: via media erbij zijn op het moment dat het gebeurt. Zij laat zien hoe we media inzetten om ons te verbinden aan events en hoe we onze live-belevingen delen.

19:15 uur Borrel

We zien je graag de 15e!

Save the date: kun je er de 15e niet bij zijn? Het volgende alumni-event is op 21 januari 2020.

*vanaf september 2018 heet de opleiding Creative Business (CB).

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 10 oktober 2019