Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Venturing with DGTL

DGTL is een Amsterdamse festival organisatie met een internationaal, duurzaam en innovatief karakter

Evenement

DGTL maakt een duurzame impact op het globale festival landschap. Altijd bewust van haar omgeving en sociale impact. De organisatie werkt met enthousiaste partners om de duurzame boodschap te delen en het bereik te vergroten. Het doel is om het eerste circulaire, klimaatneutrale festival te worden.

DGTL is een festival waar je kan ontdekken, verrast wordt en inspiratie kan opdoen. De organisatie achter de verschillende festivals die worden georganiseerd is nu 7 jaar bezig en houdt de bezoekers geactiveerd door middel van muziek, kunst en innovatieve productie. 

De balans tussen grote namen in de kunst- en muziekwereld gebaseerd op de nieuwste ontdekkingen. DGTL Records werd opgericht in Februari 2018. 

Tijdens Venturing With vertelt Jasper oprichter van DGTL over zijn eerste stappen in het zelfstandig ondernemen. Hij neemt jullie mee in de ups en downs bij het starten van zijn eigen bedrijf. 

Dus, kom en wees erbij: luister, stel vragen en leer van wat Jasper je kan vertellen. Het evenement is gratis en vindt plaats in de Venture Studios Amsterdam, links van de hoofdingang achter de koffie corner van het Wibauthuis. 

Tot dan!

Datum:                   donderdag 4 juli
Tijd:                        16.00-19.00 
Locatie:                  Huis van Iemand Anders, Van Woustraat 2Hs, Amsterdam

Registreer je nu voor Venturing with DGTL

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 24 juni 2019