Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Venturing with NILUK & 30 onder 30 meest ondernemende HvA'ers

Niluk is een sociale netwerk app die offline vriendschappen mogelijk kan maken.

Evenement

Afgelopen periode was HvA in de Stad samen met Programma Ondernemerschap op zoek naar de dertig meeste ondernemende HvA’ers onder de dertig jaar. Op 23 mei kwam de jury(waaronder Hanneke Reuling van het CvB) bij elkaar om de meest ondernemende HvA’ers de nomineren. Aanstaande donderdag 20 juni wordt de website gelanceerd en zullen de namen bekend worden gemaakt. Ook komt Elena van NILUK spreken. Zij startte NILUK: een app om betekenisvolle sociale contacten mogelijk te maken.

Tijdens het eerste deel van 'Venturing with' zullen de dertig genomineerden bekend worden gemaakt. De website van 30-onder -30 zal gelanceerd worden en een aantal jong ondernemers zal een pitch geven over hun onderneming/project en laten ons kennis maken met hun ervaringen en skills. De jury die de dertig meest ondernemende HvA’ers heeft genomineerd bestaat uit Hanneke Reuling (College van Bestuur), Ingrid Wakkee (Lector Ondernemerschap), Tanja Hulst (start up coach FT) en Lisette Vonk (bestuurslid Jong HvA).

Tijdens het tweede deel van 'Venturing With' vertelt Elena van NILUK over haar eerste stappen in het zelfstandig ondernemen. Zij neemt jullie mee in de ups en downs bij het starten van haar eigen bedrijf. Met de NILUK app kan je snel, spontane en persoonlijke evenementen vinden die gerorganiseerd worden door anderen. Van een yoga klas tot samen studeren of samen een geweldig diner maken. NILUK maakt het makkelijker om mensen te ontmoeten gebaseerd op persoonlijke interesses en hobby's.

Dus, kom en wees erbij: luister, stel vragen en leer van wat Elena je kan vertellen. Het evenement is gratis en vindt plaats in de AMFI Filmzaal, 2.10, Mauritskade 11. 

Tot dan!

Datum:                   donderdag 20 juni
Tijd:                        16.00-19.00 
Locatie:                  AMFI Mauritskade 11, 1091 GH Amsterdam 

Registreer je voor Venturing with NILUK & 30 onder 30

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 20 juni 2019