Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Studentenraad Applied AI

Get to know us!

Evenement

Ben je student en geïnteresseerd in Artificial Intelligence? Kom dan naar het eerste event van de studentenraad Applied AI: een get to know us! De studentenraad is een initiatief van het Centre of Expertise Applied AI en wil studenten van alle HvA-opleidingen aan elkaar verbinden rond het thema Kunstmatige Intelligentie.

Daarom organiseren we op vrijdag 1 oktober om 16:00 een kennismakingsevenement. Alle studenten met een interesse voor kunstmatige intelligentie zijn welkom.

Wetenschappelijk directeur van het Centre of Expertise Applied AI Nanda Piersma zal het event aftrappen, waarna Jurjen Helmus van het Smart Asset Management Lab een korte interactieve workshop geeft over productie en AI. Neem hiervoor zelf een voorwerp van thuis mee!

Na het inhoudelijke gedeelte kunnen we onder een drankje verder praten.

We hopen je vrijdag 1 oktober te zien!

We co-create to make AI work!

Binnen het Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence werken we in zeven labs nauw samen met het onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Samen ontwikkelen we Kunstmatige Intelligentie die verantwoord en inclusief is.

Onze studentenraad denkt mee over onze strategie en organiseert activiteiten die aansluiten op de behoeften en wensen van studenten, zodat AI door de hele HvA gaat leven!

Gepubliceerd door  Applied Artificial Intelligence 20 september 2021

Startdatum 01 okt

Studentenraad Applied AI (appliedai@hva.nl)

Wibauthuis (WBH)