Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

mw.  S.J. Verdoolaege (Stephanie) MSc

Onderzoeksleider
Telefoon:
0621158886
Email:
s.j.verdoolaege@hva.nl
Werkadres:
Wibauthuis, Wibautstraat 3b, 1091 GH Amsterdam
Postadres:
Amsterdam
Kamernummer:
WBH 12e verdieping
Expertise:
Burgerparticipatie | Publieke sector | Management | Cultuurverandering

Vanaf 2012 is Stephanie afgestudeerd aan de opleiding Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als masterrichting Publiek Management. Door een gastcollege van Alex Straathof tijdens haar master kwam zij in contact met het Lectoraat Management van Cultuurverandering. Ze heeft als junior-onderzoeker haar afstudeerstage hier gevolgd. Hierin heeft zij ervaring opgedaan als onderzoeker door mee te werken aan verschillende onderzoeken.

Uiteindelijk heeft haar dit tot een baan als onderzoeksleider bij het Lectoraat gebracht vanaf september 2012. Cultuurverandering sprak haar meteen erg aan, omdat zij van mening is dat een organisatie draait op de mensen die er werken. Niet alleen zaken als de structuur en de strategie zijn hierbij belangrijk; het management en de medewerkers zijn van net zon groot belang.

Daarnaast hebben grootstedelijke vraagstukken op (semi-) publiek gebied altijd al haar aandacht getrokken als bestuurskundige, een ideale combinatie dus! Zij is verantwoordelijk voor verschillende onderzoekteams, waarin ze een cordinerende, leidinggevende en onderzoekende rol vervult.