Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

mw.  P.L.F. Sedney (Paulina)

Wetenschappelijk medewerker en docent
Email:
p.l.f.sedney@hva.nl
Werkadres:
Muller-Lulofshuis, Wibautstraat 5a, 1091 GH Amsterdam
Postadres:
Postbus 2171,1000 CD Amsterdam
Kamernummer:
5E VER
Expertise:
Outreachend werken | Ervaringsdeskundigheid | Ervaringsdeskundigen | Herstel
Afwezig:
Vrijdag

Ga naar HvA Research Database

Paulina Sedney is als onderzoeker en promovenda verbonden aan het lectoraat. Zij is betrokken bij onderzoeks- en ontwikkelprojecten die zich richten op ervaringsdeskundigheid in de beroepspraktijk, de wijk en het onderwijs. Daarnaast doet zij onderzoek naar de samenwerking tussen informele partijen en professionals.

Paulina is in 2006, na haar opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening (SPH) aan de HvA, als Hogeschool Onderzoeker In Opleiding (HOIO) voor het kenniscentrum gaan werken. In dit kader volgde zij de Engelstalige Master Social Policy and Social Work in urban areas aan de Universiteit van Amsterdam, waarvan ze in juni 2008 is afgestudeerd als sociologe. Haar promotieonderzoek heeft de (werk)titel: Herstelondersteuning door ervaringsdeskundigen en professionals voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in de wijk.

Lopende projecten mbt inzet ervaringsdeskundigheid in onderwijs & praktijk waaronder project Who knows?!, Wmo-werkplaats Amsterdam, Convenant HVO-Querido, Minor Outreachend werken.

Ga naar HvA Research Database
Ga naar HvA Research Database