Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Festival WeMakeThe.City 2019

17-23 juni 2019 in de metropoolregio Amsterdam

Evenement

Van maandag 17 t/m zondag 23 juni 2019 vindt in de Metropoolregio Amsterdam voor de tweede keer het internationale stedelijk innovatiefestival WeMakeThe.City plaats. De HvA is kernpartner van het festival.

Podium voor onderwijs en onderzoek

Het festival WeMakeThe.City biedt programma's over stedelijke vraagstukken zoals circulariteit, mobiliteit, de energietransitie en duurzame voedselsystemen. Kernvraag van het festival is: Hoe maken we samen steden van de toekomst? Voor de HvA is het evenement een waardevol podium om de betekenis van het onderwijs en onderzoek van de hogeschool in de volle breedte zichtbaar te maken voor de stad.

Deelname HvA

Onderzoekers, docenten, studenten van de HvA dragen bij aan het programma met keynote speeches, workshops, exposities, rondleidingen, meetups en het delen van resultaten van onderzoek, minoren, afstudeerateliers, stageprojecten in of over de stad. Bekijk alle HvA events die meedoen op www.hva.nl/wemakethecity.

Neem voor vragen over deelname HvA contact op met Ragini Fit, hvaindestad@hva.nl.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 21 augustus 2019