Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Columnwedstrijd: Een toekomst zonder armoede?

Doe mee en win een cadeaubon t.w.v. 250 euro!!

16 sep 2019 13:14 | AKMI

Is er een toekomst zonder armoede mogelijk? Deze vraag staat centraal tijdens het jaarlijkse armoede-congres van het lectoraat Armoede Interventies van de Hogeschool van Amsterdam op 7 november 2019. Droom jij van een toekomst zonder armoede? En hoe ziet die droom er dan uit? Wat is er nodig om die droom werkelijkheid te laten worden? Laat je associaties de vrije loop en schrijf hierover een column van maximaal 400 woorden.

Mail deze uiterlijk 1 oktober 2019 naar armoedecolumn@hva.nl.
Vermeld daarbij je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer.

Op 15 oktober maken we de beste inzendingen bekend. De winnaars krijgen de kans hun column voor te dragen tijdens het congres op 7 november. Er is in elk geval een plaats gereserveerd voor de beste inzending van een student.  Aan het einde van de dag stemt het publiek op de beste column. De genomineerde columns worden op de HvA site geplaatst en de publiekswinnaar gaat naar huis met de eer en een cadeaubon van 250 euro!

De jury zal in ieder geval bestaan uit drie onderzoekers van het lectoraat. We nodigen vooral studenten, professionals, ervaringsdeskundigen en HvA medewerkers uit om mee te doen.

Doe je mee? Of heb je nog vragen? Mail naar Armoedecolumn@hva.nl