Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

UITGESTELD: Sociaal Werk & de Sociale Basis

Werkveldconferentie - Vooraankondiging

Evenement

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona-virus te beperken, is besloten om deze conferentie uit te stellen tot een nog nader te bepalen datum later dit jaar. Zodra een aangepast programma en deze datum bekend zijn, ontvangt u bericht. U kunt zich dan aanmelden. De Werkplaats Sociaal Domein, de bacheloropleiding Social Work en lectoraten van het AKMI organiseren later dit jaar de conferentie 'Sociaal Werk & de Sociale Basis.

Wat is de plek van sociaal werkers in de sociale basis? Hoe te balanceren tussen individuele hulp en collectieve ondersteuning. Hoe kan vanuit de langdurige zorg en jeugdzorg samengewerkt worden met de sociale basis? Hoe zorg je voor een toegankelijke sociale basis voor uiteenlopende groepen? En hoe verhoudt sociaal werk zich tot actieve burgers en zelforganisaties?

Tijdens deze interactieve middag is er tijd en aandacht voor de nieuwste inzichten uit onderzoek en praktijk, kunt u netwerken met docenten, onderzoekers en andere sociaal werkers en is er mogelijkheid voor het inbrengen van eigen ervaringen en vragen .

Wij horen graag van u welke thema's of vragen u zou willen bespreken en welke ervaringen of kennis u zelf wilt delen met anderen. Stuur uw thema's en vragen naar a.huber@hva.nl

Een uitgebreider programma volgt. Voor nu willen we u vragen 15 april van 12.30 uur tot 17.00 uur in uw agenda te noteren. De bijeenkomst is in het Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-4.

Gepubliceerd door  AKMI 31 maart 2020

Datum

Startdatum 15 apr

Tijd

12:30 - 17:00 uur

Contact

Locatie

Kohnstammhuis (KSH)

Wibautstraat 2-4

1091 GM Amsterdam

020 599 5555